Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta. Läs mer.
Misaki Ceremonial Matcha 20g
Ljuvlig med söta Umami-undertoner
Denna crème de la crème matcha av ceremoniell kvalité skapar en utsökt, smörsöt buljong av klorofyllelixir med rika och maltiga rostade aromer.
Kronjuvelen i vår hantverksrostade matcha, Misaki™ använder endast de översta löven av skuggodlade teträd som vårdats i över 30 år före skörd, och stoltserar med den sötaste och ljuvligaste smakprofilen i vårt sortiment. De fängslande aromerna av ren umami och rostad karamell som upplevs vid bryggning. Fullpackad med L-theanin och immunitetshöjande antioxidanter, denna rika ambrosia kan också beredas i "koicha" (tjock) konsistens som kan föra dig in i ett transcendent tillstånd av alfavågsnirvana.
Placera 1/2 tsk (ca 2 bambu skopor) matcha (~1g) i matcha skål, blöt sedan med 15 ml (0,5 fl oz) 70ºC/160ºF vatten. Knåda blandningen noggrant med bambuvisp tills en slät pasta bildas. Tillsätt 70 ml (2,4 fl oz) återstående vatten och blanda tills det blir jämnt.
När du smuttar på, rulla vätskan runt gommen för att uppskatta teets fulla smakanatomi.
Placera 1/2 tsk (ca 2 bambu skopor) matcha (~1g) i matcha skål, blöt sedan med 15 ml (0,5 fl oz) 70ºC/160ºF vatten. Knåda blandningen noggrant med bambuvisp tills en slät pasta bildas. Tillsätt 70 ml (2,4 fl oz) återstående vatten och blanda tills det blir jämnt.
När du smuttar på, rulla vätskan runt gommen för att uppskatta teets fulla smakanatomi.
Förvara på en sval torr plats, borta från fukt, solljus och lukt
- Kyl efter öppning för maximal smak och styrka