Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur

Reducerat pris 33 kr 49 kr Du sparar: 16 kr
Ej i lager
SKU
Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur
  • Ekologisk råchoklad från Ecuador
  • Ekologiskt och raw choklad
  • Rättvist framställda ingredienser

Ombars härligt krämiga mjölkchoklad som smälter i munnen, gjord på ecuadoriansk kakao och slät, krämig kokosnötskräm. Denna chokladkaka har en 55 %-ig kakaohalt och är berikad med levande bakteriekultur.

Ombars choklad görs på orostad kakao för att bevara kakaobönans värmekänsliga polyfenoler, vilket säkerställer att chokladen förblir näringsrik och full av smak, så nära naturen som möjligt.

Storlek 70g

Ingredienser: Kokossocker*, rå kakao*^, kokoskräm* (20%), kakaosmör*, vaniljextrakt*, levande bakteriekultur Lactobacillus acidophilus (2 miljarder CFU). *Ekologiskt certifierad ingrediens. ^Rättvist handlat certifierat i enlighet med Fair for Life-standarden (63%). Kakaohalt minst 55%.
Energi (kJ/kcal): 2484/599
Fett (g): 46.0
varav mättat (g): 32.0
Kolhydrater (g): 43.0
varav sockerarter (g): 34.0
Protein (g): 6.3
 
Salt (g): 0.10

Produktbeteckning
Ekologisk choklad med kokos och bakteriekultur.

Allergener
Kan innehålla spår av hasselnöt, pistasch och mandel.

© 2018 Naturshopen Sweden AB Org Nr 559166-7273. Stockholmsvägen 70 18142 Lidingö