Ombar Choklad Mörk 72% Bakteriekultur

Reducerat pris 33 kr 49 kr Du sparar: 16 kr
I Lager
SKU
Ombar Choklad Mörk 72% Bakteriekultur
  • Ekologisk råchoklad från Ecuador
  • Ekologiskt och raw choklad
  • Rättvist framställda ingredienser

Ombars 72 %-iga chokladkaka är delikat och välbalanserad, med blommiga smaktoner. Denna bean to bar-choklad är gjord med helt naturliga ingredienser och är berikad med levande bakteriekultur.

Ombars choklad görs på orostad kakao för att bevara kakaobönans värmekänsliga polyfenoler, vilket säkerställer att chokladen förblir näringsrik och full av smak, så naturligt som möjligt.

Storlek 70g

Ingredienser: Rå kakao*^, kokossocker*, kakaosmör*, levande bakteriekultur Lactobacillus acidophilus (4 miljarder CFU). *Ekologiskt certifierad ingrediens. ^Rättvist handlat certifierat i enlighet med Fair for Life-standarden (63%). Minst 72% kakao.
Energi (kJ/kcal): 2420/583
Fett (g): 44.0
varav mättat (g): 27.0
Kolhydrater (g): 43.0
varav sockerarter (g): 25.0
Protein (g): 9.3
 
Salt (g): 0.10

 

Produktbeteckning
Ekologisk mörk choklad med bakteriekultur.

Allergener
Kan innehålla spår av hasselnöt, pistasch och mandel.

 
 
© 2018 Naturshopen Sweden AB Org Nr 559166-7273. Stockholmsvägen 70 18142 Lidingö