Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta. Läs mer.
Ombar Choklad Mörk 72% Bakteriekultur
Reducerat pris
39 kr
49 kr Du sparar: 10 kr
I Lager
SKU
Ombar Choklad Mörk 72% Bakteriekultur
- Ekologisk råchoklad från Ecuador
- Ekologiskt och raw choklad
- Rättvist framställda ingredienser
Ombars 72 %-iga chokladkaka är delikat och välbalanserad, med blommiga smaktoner. Denna bean to bar-choklad är gjord med helt naturliga ingredienser och är berikad med levande bakteriekultur.
Ombars choklad görs på orostad kakao för att bevara kakaobönans värmekänsliga polyfenoler, vilket säkerställer att chokladen förblir näringsrik och full av smak, så naturligt som möjligt.
Storlek 70g
Ingredienser: Rå kakao*^, kokossocker*, kakaosmör*, levande bakteriekultur Lactobacillus acidophilus (4 miljarder CFU). *Ekologiskt certifierad ingrediens. ^Rättvist handlat certifierat i enlighet med Fair for Life-standarden (63%). Minst 72% kakao.
Energi (kJ/kcal): 2420/583
Fett (g): 44.0
varav mättat (g): 27.0
Kolhydrater (g): 43.0
varav sockerarter (g): 25.0
Protein (g): 9.3
Salt (g): 0.10
Produktbeteckning
Ekologisk mörk choklad med bakteriekultur.
Allergener
Kan innehålla spår av hasselnöt, pistasch och mandel.