Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta. Läs mer.
BiOptimizers - HCL Breakthrough
Enzymer och saltsyra för matsmältning spjälkar
- protein
- stärkelse
- fetter
- kolhydrater.
Betain bidrar till normal homocysteinomsättning vid dagligt intag av 1,5 g betain (3 kapslar).
HCL Breakthrough är en naturlig, 100% växtbaserad blandning av betainhydroklorid och matsmältningsenzymer. Blandningen är fri från pepsin, vilket kan irritera mage och matstrupe hos vissa personer.
Enzymer som finns i vår mage och tarmar
Magsyra, dvs. saltsyra skyddar mot bakterier och andra infektioner i maten. Saltsyra bryter initalt ned födan samt förbereder vidare proteinnedbrytning. Proteaser fortsätter sedan spjälknigen av proteiner. Amylas spjälkar stärkelse, lipas bryter ned fett. Cellulas spjälkar cellulosa, dvs. fibrer från växter.
Olika mineraler är kofaktorer till matsmältningsenzymerna och krävs för att de ska fungera aktivt.
När matsmältningen inte fungerar
En fungerande matsmältning är A och O för välbefinnande och hälsa. Osmält mat kan påverka immunsystemet och få det att överreagera.
HCL Breakthrough
är tillverkad i små omgångar med naturliga ingredienser av medicinsk kvalitet.
Tag 1 kapsel tillsammans med måltid.
Tas ej vid akut magsår.