Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta. Läs mer.
Moya Genmaicha Ekologiskt Grönt Te
En traditionell blandning av sencha grönt te och korn av rostat brunt ris.
Under tillagning producerar den en uppfriskande, smörsläckande smak, nöt arom och en ljusgul nyans. Genmaicha är känt för att hjälpa matsmältningssystemet och konsumeras traditionellt efter måltider.
En traditionell blandning av sencha grönt te och korn av rostat brunt ris. Under tillagning producerar den en uppfriskande, smörsläckande smak, nöt arom och en ljusgul nyans. Genmaicha är känt för att hjälpa matsmältningssystemet och konsumeras traditionellt efter måltider. Moya Genmaicha odlas på små, familjeägda ekologiska gårdar på Kyushu Island, den sydligaste teproducerande regionen i Japan.
Storlek: 60g
Ursprungsland: Japan
Innehåll: 50% ekologiskt sencha grönt te 50% ekologiskt ris
Mängd: 2-3 g / 150 ml
Infusionstid: 2-3 min
Infusions temperatur: 70-80 ° C